Veckans matsedel, v. 6

Här kommer veckans matsedel! Följ den till punkt och pricka eller laga enstaka recept – it’s up to you. Precis som sist så har jag kompletterat alla recept med varje rätts totala kostnad, priserna på varorna kommer ifrån hemsidor som erbjuder mathandling online. Min tanke med matsedeln är inte att pressa ner priserna så mycket som möjligt, självklart kan man äta billigare vegetarisk mat. Olika affärers priser (och extrapriser) kan såklart också påverka priserna!

Och visst ja! Jag lagar alla rätter för två personer, förutom på måndagar då jag lagar mer så det räcker till matlådor.

MÅNDAG:

img_3954
Krämig pastagratäng – Recept: HÄR
Kostnad:
 175 kronor, men detta recept ger minst två matlådor och lämnar ett halvt paket vegofärs över. Jag räknade med att mjölk fanns hemma sen innan.


TISDAG:

img_7867
Mozzarellafyllda broccolibiffar – Recept: HÄR
Kostnad: 143 kronor. Jag räknade med att ströbröd, ägg och vitlök fanns hemma.

ONSDAG:

img_7386
Potatis- och purjolökssoppa – Recept: HÄR
Kostnad: 119 kronor. Jag räknade med att buljongtärningar, vatten (hehe) och kinesisk soja fanns hemma.

TORSDAG:

img_4207
Asiatiska vegobullarRecept: HÄR
Kostnad: 123 kronor, men då kommer du få både fond och röd currypaste över till senare tillfällen. Jag räknade med att formbar färs fanns hemma sen innan, det köpte du ju nämligen till måndagens middag!


FREDAG:

Pesto-cannelonis – Recept: HÄR
Kostnad: 148 kronor. Jag räknade inte med att något fanns hemma sen innan. 

VECKANS TOTALA MATKOSTNAD: 698 kronor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..