En middag på Bonnies

DSC07954

I julklapp gav jag Andrea en middag på Fotografiska eftersom deras restaurang har ett väldigt tydligt vego-fokus. När jag sedan såg att Bonnies öppnat på Bank Hotel så frågade jag artigt om jag skulle kunna få byta. Och det gick hon med på! Så i helgen bjöd jag Andrea på middag, men på Bonnies. 🙂

Innan middagen tog vi ett glas Prosecco på en intilliggande bar. Där åt vi även lite oliver och mandlar som snacks! Det var trevligt och vi lyckades få ett bord i den bar (av totalt två) som inte hade lika hög ljudvolym.

DSC07943
DSC07964

Vi hade bord 20.45 och lagom till det så vandrade vi över till restaurangen. Som ni ser på bilderna så var lokalen väldigt fin – vilket jag även hade sett på Bank Hotels hemsida. Alla blev tilldelade varm focaccia med färskost och riven parmesan. Det var drömgott och något jag definitivt kommer göra hemma också!

DSC07971
DSC07968
DSC07966

Det känns som att jag jämt tjatar om att vegetarisk mat i princip alltid är godare hemma än på restaurang. Och tyvärr anser jag att den vegetariska maten var en ganska stor besvikelse även här. För det första hade de bara en varm vegetarisk varmrätt (om jag inte missade någon) och det var Pasta Pomodoro. Först och främst, skriker inte valet av rätt ”Äsch, vi tar något enkelt bara”? För jag tycker inte det är helt rimligt att den icke-vegetariska delen av menyn består utav dyra råvaror och välkomponerade rätter, men att det vegetariska utbudet är pasta med tomatsås? Det var inget fel på rätten, den var god. Men jag hade kunnat göra det dubbelt så gott hemma för en betydligt billigare peng än 215 kronor/person.

Avslutningsvis så tror jag säkert att Bonnies är en fantastisk matupplevelse för er som inte är vegetarianer. Det var bra service och trevlig stämning! Men det är kanske inte det bästa alternativet för två vegetarianer. 😉

  1. Elin skriver:

    Hej! Kan inte du tipsa om lite bra brunch/lunch och middags vego-resturanger i Stockholm? Eller asså resturanger med bra vego mat.
    Grym blogg du har verkligen hjälpt mitt nyliga vego-liv!
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..