Helgens planer

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot.

Img 7024

Hej på er! Här kommer helgens planer…. 

FREDAG: Den här bilden är inte tagen idag, men ungefär såhär ser jag ut just nu. 😉 Min hy mår oerhört bra just nu och jag har kommit in i en rutin jag verkligen gillar. Den innehåller ett par-tre olika ansiktsmasker som jag varierar mellan. Men nog om det! Idag ska jag träna med Frida för att sen åka hem och plugga, plugga, plugga. Ikväll tror jag att jag & Oskar ska ut och äta, men han är lite hemlighetsfull. Han har sagt att jag ska äta ett sent mellis och klä mig ganska fint. Vi får se! 😉 

Namnlöst-1
1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR

LÖRDAG: Fridas födelsedag!!! Den börjar med ett rörlighetspass på gymmet, samt styrka/teknik i marklyft. Sen åker vi hem, gör oss i ordning och drar in till stan. Hon, jag och Sonja ska sätta oss på en uppvärmd uteservering och dela på en flaska bubbel. Jag tänkte inviga mina nya kostymbyxor från Gina Tricot som är tänkta att vara ankelkorta, därför är dom perfekta för mig i längden – haha! Jag har de helsvarta, men hur coola är inte de med mönster?!

Sen bär det av hem till Frida och Kim där killarna har lagat mat, där ska vi sen äta & föra innan vi åker tillbaka in mot stan. Jag tror det kommer bli en jättebra dag/kväll!

SÖNDAG: Som vanligt – inga planer. Är vi duktiga så åker vi och handlar inför veckan som kommer, men jag tror dessvärre inte att det kommer hända. Är det fint väder skulle jag dock vilja komma ut i friska luften lite!

  1. Vilma skriver:

    Hej Mathilda! Jag såg i Andreas video att du har ett par träningstights från Reebok med vida streck på. Jag funderar på ett par likadana och undrar bara om du tycker om dem? Är de bra att träna i? 🙂

  2. Rebecka skriver:

    Hade du inte kunnat göra ett inlägg om din hudvårdsrutin? Vilka ansiktsmasker du använder osv?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..