Sugen på fredagsmys?

IMG_7932
IMG_7933

De här bilderna ger mig verkligen fredagskänslor i hela kroppen! Just ikväll ska jag och Oskar ut på restaurang och äta middag, men många eftermiddagar i slutet på en vecka är det här det ENDA jag längtar efter. En påse popcorn, ett iskallt glas cola och god mat på spisen.

IMG_7938
IMG_7941
IMG_7942

Det känns som att många hävdar att de gör världens bästa Carbonara – och jag är en av dem. Den är 100% icke-traditionell eftersom den inte innehåller guanciale/bacon/något annat kött, men däremot innehåller ganska mycket grädde. Jag kan däremot garantera er att den är 100% god, det är väl ändå det viktigaste?

Är ni sugen på ett härligt fredagsmys ikväll så är i varje fall cola, popcorn och min goda Carbo tre viktiga komponenter. Receptet hittar ni HÄR!

  1. Matilda skriver:

    Har du provat eldorados vegobacon? Highly recommend!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..