Helgens planer

IMG_8703

Den här veckan har jag kunnat uppdatera typ som vanligt och jag går därmed på helg med ett helt annat lugn i kroppen än förra helgen. 🙂 Såhär ser planerna ut…

FREDAG: Idag är jag ledig från skolan, i allafall om man ser till lektioner. Jag har fått hem flera skolböcker i veckan och idag tänkte jag försöka komma igång ordentligt med läsningen. Jag ska också iväg och fixa naglarna innan vi slutligen ska hem till Oskars mamma ikväll för en spelkväll.

LÖRDAG: Sovmorgon vankas! Jag ska möta upp Andrea i stan för att äta lunch, då ska jag även passa på att köpa lite sminkgrejer och lämna tillbaka en jacka från Zara. På kvällen ska jag + ett härligt gäng se på Mello och äta middag!

SÖNDAG: De tre senaste söndagarna har jag och Oskar ätit frukost på ett närliggande Gateau och sedan tagit en längre promenad. Det har ju varit sjukt bra väder! Men den här söndagen får vi se. Jag tänkte träna och har dessutom lovat Rebecka att följa med till Ikea. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..