Mall of Scandinavia

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot.

Namnlöst-1

Igår pallrade jag mig iväg till Mall of Scandinavia för att möta upp Andrea! Vi började med att äta lunch på Mangiardino, det är en italiensk restaurang som ser ut lite som en trädgård. Förstår ni vilken jag menar då? Flera av deras rätter är goda, men jag vill verkligen slå ett slag för deras plocksallad över disk. Den kostade ungefär 130 kr och man får (förutom en bas på romansallad, gurka och tomat) välja fem tillbehör. Precis som alltid så är utbudet såklart bättre om man äter kött, men det fanns verkligen mycket vegetarisk också. Jättebra är den i varje fall! Väldigt fräscht, matigt och prisvärt. 🙂

Namnlöst-1
1an HÄR // 2an HÄR

Efter maten gick vi runt och tittade i lite butiker innan jag begav mig hemåt vid 16-tiden. Det var inte supervarmt igår, men jag hade verkligen klätt mig vårigt. I förra veckan köpte jag den här ljusbeigea manchesterjackan som jag verkligen ville inviga! På huvudet hade jag en scarf/ett hårband med leopardmönster, det är från H&M men hade ännu inte kommit in på deras hemsida. Det hårbandet som är på bild ovan kommer från Gina och är dessutom redan knutet, då slipper du fixa och trixa med det. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..