Min älskade, struliga blogg


För två veckor sedan så flyttades min blogg från Veckorevyns plattform tillbaka till Tailsweep/Bonnier. Jag har gjort liknande flyttar av bloggen tidigare, exempelvis när jag flyttade till Veckorevyn för runt två år sedan. Det var några mindre funktioner som släpade då, men allt var igång igen efter ett par dagar.

Jag fick ingen info i förväg om exakt när den här flytten skulle äga rum, därför kunde jag heller inte förvarna er om att saker och ting kunde ligga nere ett tag. Men jag tolkar det som att det fortfarande är måååånga av er som inte kommer in ordentligt? Som bara ser mina nya inlägg om jag länkar till dem?

KOMMER DU INTE IN PÅ BLOGGEN? Testa detta!
1. Många av er har säkert adressen www.blogg.veckorevyn.se/mathildalundqvist sparad som bokmärke på era enheter. När ni börjar skriva in mitt namn så föreslås den webbsidan, helt enkelt. Använd inte den adressen!

Ni kan antingen gå in på https://www.mathildalundqvist.se – skriv ut hela webbadressen inklusive https och www.

Ni kan också gå in på https://www.blogg.tailsweep.se/mathildalundqvist (skriv ut hela adressen även här).

Ni kan antingen spara ner någon av dessa webbadresser som bokmärke, eller bara se till att gå in (via någon av dem) regelbundet. Till slut kommer de komma upp som förslag när ni börjar skriva mitt namn då!

2. Får du bara upp äldre inlägg? Uppdatera din webbläsare! Stäng hela safari/chrome och alla öppna flikar. Öppna på nytt och skriv nu manuellt in någon av de ovanstående webbadresserna. Privat/inkognito-läge brukar funkar bäst i början.

Jag beklagar verkligen att det ska strula såhär för er. 🙁 Tro mig, jag vill verkligen bara också att allt ska funka! Fortsätt uppdatera mig på Instagram-DM/i kommentarer på bloggen om huruvida det funkar/inte funkar för er.

 1. Linn skriver:

  Hej! Har gjort allt du skrivit men när jag skriver in den första adressen är det detta inlägget som kommer upp, alltså inget nyare. När jag skriver in adressen https://www.blogg.tailsweep.se/mathildalundqvist så finns den inte. Har försökt uppdatera och stänga/starta om men ingenting fungerar.. Har testat i både safari och chrome. Så himla tråkigt, älskar ju din blogg!

 2. Lisa skriver:

  Funkar fortfarande inte för mig :((. Skulle logga in på din blogg nu och kom direkt till detta inlägg :/.

 3. Lisa skriver:

  Hej! Det här har varit senaste inlägget i 2 dagar nu, såg att du länkade till ett inlägg där du jämför vegokorv men det har inte kommit upp ännu 🙁

 4. Lisa skriver:

  Får inte upp senaste inlägget nu där du testar korvar :-(((.

 5. inget av sätten fungerar tyvärr 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..