Helgens planer

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från H&M och Gina Tricot.

Namnlöst-1
JackaHÄR // Bag strapHÄR 

Hej på er! Vet att många fortfarande har problem att komma in på bloggen, det gör mig sjukt frustrerad – men jag kan inget göra. It-supporten på Bonnier säger att allt är igång och funkar, så ni får bara fortsätta att skriva in adressen manuellt varje gång ni går in. Starta gärna om webbläsaren och använd inkognito-fönster. Funkar inte det heller? Testa att gå in på Akriv (i menyn till vänster) och välja mars 2019. Får ni upp de senaste inläggen då? Jag länkar till så gott som alla inlägg jag gör på Instagram stories just nu, så genom mitt konto @mathildalundqvists kan ni nå flera av de nyare inläggen.

Det är i varje fall fredag, mitt i all denna röra så är det i alla fall positivt. 😉 Såhär ser helgens planer ut!

FREDAG: Morgonen har bestått utav småstädning hemma och en noggrann genomgång av min inkorg. Nu är jag på väg till skolan för en redovisning och efter den åker jag mest troligt hem direkt. Då ska göra mig i ordning för kvällen och sedan bege mig till Frida för middag. Efter det åker vi hem till en kompis för att föra innan vi ska ut!

LÖRDAG: Min bonussyster Line fyller år!! Jag börjar därför dagen med en härlig frukost hos mamma för att fira henne. Resten av dagen är oplanerad innan jag & Oskar åker hem till pappa för pizza och mellomys. 🙂

SÖNDAG: Klockan 12 ska jag med Andrea på ett Bruce-pass, det ska bli riktigt kul! Sen ska vi äta lunch tillsammans och hänga lite, hon åker ju till Bali dagen efter och är borta i flera veckor. Hon kommer ha världens bästa resa, but I will miss her! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..