Veckans matsedel, v. 11

Här kommer veckans matsedel! Följ den till punkt och pricka eller laga enstaka recept – it’s up to you. 🙂 Precis som sist så har jag kompletterat alla recept med varje rätts totala kostnad, priserna på varorna kommer ifrån hemsidor som erbjuder mathandling online. Min tanke med matsedeln är inte att pressa ner priserna så mycket som möjligt, självklart kan man äta billigare vegetarisk mat. Olika affärers priser (och extrapriser) kan såklart också påverka priserna!

Och visst ja! Jag lagar alla rätter för två personer, förutom på måndagar då jag lagar mer så det räcker till matlådor.

MÅNDAG:

img_4175
Rotfruktsbolognese – Recept: HÄR
Kostnad: 155 kronor, men detta räcker till minst två matlådor. Jag räknade med att tomatpuré och sambal olek fanns hemma.

TISDAG:

IMG_8794
Quorn-tandoori med ris – Recept: HÄR
Kostnad: 115 kronor. Jag räknade med att vatten och en buljongtärning fanns hemma sen innan.


ONSDAG:

IMG_8754
Bagel med ärtpesto och vegoschnitzel – Recept: HÄR
Kostnad: 135 kronor, för en bagel var. Jag räknade med olivolja, vitlök och torkad persilja fanns hemma sen innan.


TORSDAG:

Halloumipytt med sweet chili-dipp – Recept: HÄR
Kostnad: 95 kronor. Jag räknade med att soja fanns hemma sen innan.


FREDAG:

img_5015
Hemmagjord pizza från grunden – Recept: HÄR
Kostnad: 107 kronor, då räknade jag med att två pizzadegar från en pizzeria kostar 30 kronor. Jag räknade med att tomatpuré, sambal olek och strösocker fanns hemma (plus kryddor till tomatsåsen).Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..