Veckans planer

IMG_7974
Stickad tröja HÄR (På rea!)

Veckan jag har framför mig är fullspäckad med roliga saker!! Jag har sett fram emot den länge och såhär ser planerna ut…

MÅNDAG: Det här är den enda dagen under veckan som jag kommer spendera hemma, det betyder att det har stått mycket matlagning på schemat. Men allt har gått väldigt bra och jag har varit produktiv. En bra måndag sätter verkligen tonen för hela veckan, håller ni med?

TISDAG: Oskar fyller 25 år!! <3 Det känns helt sjukt, han börjar bli gammal nu. 😉 Dagen kommer jag spendera med plugg, plugg och åter plugg – men på kvällen ska vi fira lite lätt bara han och jag.

ONSDAG: Förmiddagen kommer ägnas åt mig hemtenta som ska in om ca två veckor. Jag är ute i riktigt god tid, men det är lika bra! Jag ska även äta lunch med Rebecka och Line, vi ska till Ling Long!

TORSDAG: Hela dagen kommer spenderas i skolan. Jag räknar med att vara där mellan 9-16.15, sen måste jag åka för att hinna med ett cykelpass jag gillar. Det börjar 17.30. 🙂

FREDAG: Rebecka flyttar hemifrån?!?! Hon har blivit så stor – galenskap. Vi kommer bo bara ett stenkast ifrån varandra, det känns superkul. På dagen går flyttlassen och på kvällen ska vi hänga och äta pizza i hennes lägis (!!).

Jag återkommer mer ingående om helgens planer på fredag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..