Mitt hjärta fyller 25 år


Idag fyller den här snyggingen hela 25 år! SJUKT känns det, vi träffades när han bara var 20 och sen dess har vi båda två förändrats mycket. Det är en ynnest att få vara tillsammans med en kille som får mig att känna mig så älskad varje dag. Det gömmer sig ofta gulliga lappar runt om i lägenheten och han visar jämt att han vill ha mig nära.

Visst har även solen sina fläckar, vissa av hans egenskaper driver mig givetvis till VANSINNE. Men så hade man ju känt med vem man än var tillsammans med! Artisten Pink har en låt som heter True Love, en del av texten är enligt följande:

”At the same time I wanna hug you
I wanna wrap my hands around your neck
You’re an asshole but I love you
And you make me so mad, I ask myself
Why I’m still here, but where could I go
You’re the only love I’ve ever known
But I hate you, I really hate you
So much I think it must be
True love”

Summerar inte det här sambolivet ganska bra? Haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..