Q/A – Frukost

Q: Hej Mathilda! Kan inte du tipsa om goda frukostgrejer? Minns att du sagt i podden att du inte gillar frukost så mycket men jag skulle jättegärna vilja ha lite tips 🙂

Namnlöst-1

A: Ja, jag är ganska dålig på frukost faktiskt. Jag äter alltid frukost de dagar jag ska till skolan, det brukar bli en stor smoothie eller havregrynsgröt med sylt och jordnötssmör. På helgen åker jag gärna till Gateau i närheten av där vi bor, deras smörgåsar är gudomligt goda! Inga baguetter/frallor blir ju godare än dem där brödet i sig är riktigt gott.

Men jag har några bra frukostrecept som jag kan bjussa på! Vissa av recepten passar kanske bättre som mellanmål, det beror på hur hungrig man är på morgonen.

Granola-bars med blåbär och choklad – Recept: HÄR

Iskaffe med vanilj – Recept: HÄR

Hemmagjord granola med stekt äpple – Recept: HÄR

Hallonsmoothie med litchi och havre – Recept: HÄR

Mina bästa bananpannkakor – Recept: HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..