Helgens planer


Hej på er! Gud, vad den här veckan har gått snabbt, håller ni inte med? Jag har en riktigt rolig helg framför mig, såhär ser planerna ut…

FREDAG: Rebecka flyttar! Hon fick nycklarna redan igår, men idag går själva flytten. När man flyttar hemifrån är det inte supermycket möbler som ska förflyttas, det mesta har man ju fått köpa nytt och levereras därmed direkt till lägenheten. Men mycket köksgrejer ska packas upp och det kommer säkert finnas grejer att montera. Jag kommer hålla på med flytten hela dagen och avsluta kvällen med flyttpizza på gammalt hederligt vis. 🙂

LÖRDAG: Jag inleder lördagen med träning och ska sen hem för att bara ta det lugnt. Lägga en ansiktsmask, ta brun utan sol och bara vara. Jag gillar att planera in såna stunder på helgen så det verkligen blir av! På kvällen ska jag äta middag hemma hos mamma, sen ska hon, jag och Rebecka gå och se Mia Skäringers show/föreställning. Den heter Avig Maria – No more fucks to give och vi gav mamma det i julklapp. Det ska bli jättekul!! Efter showen möter jag upp massa vänner i stan för att fira Oskar och några fler som fyllt år i dagarna!

SÖNDAG: Här finns inget inplanerat än så länge. Jag skulle gärna plugga lite, men det är inget måste. Vi får se vad jag och Oskar hittar på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..