Lunch på Ling Long

IMG_9087

I onsdags var jag, Rebecka och Line på Ling Long och åt lunch. Det är en (såvitt jag vet) helt vegansk restaurang som ligger på Riddargatan där temat är asiatiskt. Jag har varit här tidigare, men aldrig tidigare tagit med mig kameran!

IMG_9088
IMG_9089
IMG_9096

Lunchmenyn består utav ca 7 rätter (jag minns inte exakt) och flera av rätterna innehåller Oumph. Jag beställde in en rätt som hette ”100-årig Oumph”, jag tror den heter så för att Oumphen sojaglaserats länge. Det är en umami-bomb! Den är så god, så god, så god. I min mening den bästa rätten på menyn! Rebecka åt en rätt med friterad Oumph, gurka och bang bang-sås, den är åt curryhållet. Även den rätten är riktigt god.Som grädden på moset så har Ling Long de godaste edamamebönorna jag ätit, båda syrrorna höll med!

Är ni i Stockholm är det här en restaurang som verkligen förtjänar ett besök. Mättande, jättegod vegansk mat som blir din för ungefär 140 kr/rätten. Ett tips är att boka bord, det är nämligen väldigt poppis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..