Nya klackar

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från H&M.

IMG_9120
IMG_9124
Namnlöst-1
IMG_9128
IMG_9126
Svarta skorHÄR // Beiga skorHÄR 

Visst är det kanske galenskap att köpa samma par skor i två olika färger, men när såg dessa tänkte jag: ”Det här är allt jag behöver”. Har jag dessa i min garderob känns det som att jag är ganska ‘hemma’ på klacksko-fronten – förstår ni hur jag menar? Klackhöjden är 7,5 cm vilket är perfekt om ni frågar mig, det är inte för högt och inte för lågt. De är absolut inte obekväma, men ett par klackar utan platå eller mjuk sula är ju aldrig det skönaste man gått i. Men som sagt, man räddas lite av att klacken inte är 10+ centimeter!

Vad tycker ni då? Hiss eller diss?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..