Q/A

IMG_7839
Q: Äntligen kom jag direkt in till de nya inläggen utan att behöva klicka mig via instagram! Hoppas det håller i sig. Trevlig helg! 🙂

A: Det verkar som att många kommer inte utan större problem nu, det gör mig oerhört glad!! Jag hoppas verkligen också att det håller i sig och att det löser sig för fler och fler. <3

IMG_8673
IMG_8671
Q: Hej! Visst borde det gå bra att göra dom här veganska??

A: Självklart – byt bara ut smöret mot mjölkfritt margarin! Receptet hittar ni HÄR. 

 5ba1f70d6f471 5ba1f70d6f4c0namnlost 1.jpg
Q: Kom på igår att vi aldrig fick någon återkoppling efter din halv åtta hos mig, hur gick det? Vem vann?? Skitkul koncept som jag och mina vänner ska köra igång om några veckor! 🙂

A: Det tycker jag verkligen ni borde göra, det var verkligen jättekul! För er som har missat: Tänk TV-programmet, fast hemma. 😉 Gör upp egna regler vad gäller kostnad, priser och regler som passar er – det viktigaste är ju att det blir trevligt och ångestfritt.

Vi bestämde oss faktiskt i slutändan för att slopa tävlingen, vi namngav bara en person var som vi ansåg var en värdig vinnare. Vi hade köpte en varsin present för 100 kronor, tanken var att vinnaren skulle få alla dem. Men vi körde ett julklappsspel istället, det här var ju kring jul. Alla fick ett varsitt pris, helt enkelt! Jag ska se om jag kan leta upp lite bilder från min egen middag. 🙂

Q: Vad är dina bästa tips för en god sallad? Mina blir alltid så tråkiga 🙁

A: Hmm. Mina bästa tips är att ha mycket dressing (använd krämig balsamico för att få dressingen… krämig), inte ha för mycket salladsblad och att tillsätta sötma. Jag älskar att ha mango i sallader, det är ju även jättegott med jordgubbar, hallon eller äpple. Det är också jättegott att tillsätta något lite knaprigare, exempelvis pinjenötter, rostad lök, grovt hackade hasselnötter eller krutonger. Våga tänka ‘outside the box’ med olika smakkombos!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..