Veckans matsedel, v. 12

Här kommer veckans matsedel! Följ den till punkt och pricka eller laga enstaka recept – it’s up to you. Precis som sist så har jag kompletterat alla recept med varje rätts totala kostnad, priserna på varorna kommer ifrån hemsidor som erbjuder mathandling online. 🙂 Min tanke med matsedeln är inte att pressa ner priserna så mycket som möjligt, självklart kan man äta billigare vegetarisk mat. Olika affärers priser (och extrapriser) kan såklart också påverka priserna!

Och visst ja! Jag lagar alla rätter för två personer, förutom på måndagar då jag lagar mer så det räcker till matlådor.

MÅNDAG:

IMG_8855
Broccoli- och purjolökspaj – Recept: HÄR
Kostnad: 109 kronor, detta räcker dessutom till minst två matlådor. Jag räknade med att mjölk fanns hemma sen innan.

TISDAG:

IMG_8961
Röd curry med Quorn – Recept: HÄR
Kostnad: 121 kronor. Jag räknade med att grönsaksbuljong fanns hemma sen innan. 

ONSDAG:

Img 7703 2
Lyxig svampsoppa – Recept: HÄR
Kostnad: 110 kr. Jag räknade med att vitlök, mjölk, soja och grönsaksbuljong fanns hemma.

TORSDAG:

IMG_9075
Krämig parmesanpasta – Recept: HÄR
Kostnad:
73 kronor. Jag räknade med att grönsaksfond, vitlök, Quorn och broccoli fanns hemma sen innan, de två sistnämnda ingredienserna köpte du ju till tisdagens resp. måndagens middag. 

FREDAG:

Img 7167
Kantarellfyllda kroppkakor – Recept: HÄR
Kostnad: 110 kronor. Jag räknade med att vetemjöl, ägg och vitlök fanns hemma sen innan. Och visst ja – jag räknade med att man köper frysta kantareller, något annat finns inte att få tag på såhär års.


VECKANS TOTALA MATKOSTNAD: 523 kronor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..