Helgens planer + bryntips!

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från NA-KD och Lyko. 

Namnlöst-1
Jacka: NA-KD – HÄR (liknande)

Dessa bilder tog jag förra helgen innan jag skulle iväg på Mia Skäringers föreställning i Globen (som för i övrigt var håll käften-bra!!). Jackan är något år gammal, men jag hittade en som var väldigt lik. Jag älskar den i varje fall, perfekt för utekvällar! 🙂 Jag använde också en ny ögonbrynsmascara från NYX Cosmetics som jag är supernöjd med! Jag använder den på slutet för att definiera och separera mina hårstrån lite. För den som inte har så buskiga bryn, men gärna vill ha det – helt enkelt. 😉 Den finns att köpa på Lyko, länk kommer HÄR!

Men det där var ett sidospår, det här inlägget ska egentligen handla om mina planer för helgen…

FREDAG: Jag ska göra naglarna klockan 15.00, innan dess ska jag plugga och träna! Ikväll ska vi spela spel och dricka lite vin med några vänner. 🙂

LÖRDAG: Oskars 25-årspresent från mig var en upplevelse, den ska vi iväg på nu i helgen. På lördag klockan 11.45 beger vi oss mot okänd destination. 😉 Vi är borta över natten och jag får helt enkelt återkomma med bilder och mer info i efterhand!

SÖNDAG: Vi kommer hem igen runt 13-14, efter det har vi inga bestämda planer. Vi gillar att komma iväg på en veckohandling på söndagar, efter det brukar vi laga middag tillsammans (det händer inte superofta i veckorna). Det har även snackats om en tacomiddag med Rebecka i hennes nya lägga, så vi får helt enkelt se!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..