I’m back!!!

 5b9ab12a34f68 5b9ab12a34fb4namnlost 1.jpg

I’m back!!! Äntligen är bloggen igång helt utan strul. Det har varit fem lååånga och frustrerande veckor för mig, det har dessutom känts lite lönlöst att lägga upp välarbetade recept när jag vet att typ ingen ser dem. Men nu har jag fått info från it-avdelningen att problemet är löst, så välkommen tillbaka allihopa! <3

Jag har sett att vissa i kommentarsfältet har varit lite förvirrade över att saker inte har funkat, men nu plötsligt funkar igen. Det här är vad som hänt (i kort): Bloggen flyttades från Veckorevyn till Tailsweep, något i och med detta gjorde att mina inlägg släpade supermycket. Först nu, fem veckor senare, funkar allt som vanligt igen. Jag har uppdaterat er om läget på min Instagram, men det förstår jag också att folk kan ha missat.

Nästa vecka gör jag en slags repetitionsvecka med fokus på det jag lagt upp under tiden som bloggen strulat. Jag har, hör och häpna, uppdaterat som vanligt under hela perioden och det finns många inlägg som ni säkert har missat. För första gången på flera, flera veckor går jag på helg med 100% lugn i kroppen!

  1. Skönt att det är fixat! Helt sjukt att det skulle behöva ta så lång tid. Det är ju trots allt ditt heltidsjobb. Kram

  2. Louise skriver:

    Skönt att du är tillbaka 🙂 har varit inne o kollat din blogg varje dag och saknat dig o dina underbara recept

  3. Så skönt att det funkar nu! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..