New in – The Ordinary

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Lyko.se

IMG_9314
100% Plant-derived Squalane, 129 kr – HÄR // AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, 89 kr – HÄR

The Ordinary har ni hört talas om det märket? För ett par månader sen gjorde jag ett inlägg där jag tipsade om serum, då hade jag med The Ordinary i budget-collaget. Priserna är nämligen väldigt bra på i princip alla varumärkets produkter. Många av er lämnade i varje fall kommentarer om just The Ordinary och hur nöjda ni är, så häromdagen blev jag en i familjen också. 🙂 Jag köpte ett serum som ska användas som mask och sedan sköljas av, det ser ni till höger i bild. Sen köpte jag ett återfuktande serum som man ska låta sjunka in.

Jag har bara hunnit använda dem en gång, men jag tänkte dela med mig av mina åsikter om produkterna än så länge!

IMG_9327
IMG_9325
100% Plant-derived Squalane, 129 kr – HÄR // AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, 89 kr – HÄR

Jag började med serumet som ska sköljas av. Ser ni hur häftig färgen är förresten? Det blir cerisrosa på huden! Man lägger på ett jämt lager i ansiktet och sen ska det verka i 10 minuter, det står tydligt att man inte ska ha på masken längre än så. Detta serum rengör huden på djupet och har en exfolierande effekt, därför sved det en del under de första minuterna. Jag älskar sånt, haha. Då känns det verkligen som att saker händer! Direkt efter jag sköljt av masken kändes huden något irriterad, vilket inte är så konstigt. Men jag är helt övertygad om att jag kommer älska den ‘in the long run’!

Efter masken tog jag på det andra, fuktgivande serumet. Det har en väldigt lätt formula som lämnar ett återfuktat, men inte så kletigt resultat. Det innehåller hawaiianska röda alger och proteiner från antarktiska marina källor. Allt kommer från hållbara källor. Jag gillar det skarpt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..