Monday funday

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot och H&M.

56567363_503789840157318_4834092266966482944_n
Namnlöst-1
Tröja – HÄR

Såhär vårig är jag idag, men det är väl helt rimligt med tanke på att våren (för tillfället) är på besök? Jag är på väldigt bra humör idag av flera anledningar. Delvis för det fins vädret, delvis för att jag haft en bra helg, men också för att jag jobbat med flera roliga grejer nu på förmiddagen.

Det känns som att min plats på den vegetariska matlagningsscenen börjar bli alltmer tydlig. För första gången på väldigt länge har jag ett bra flöde av samarbetspartners, alla känns toppen att marknadsföra och har dessutom med mat att göra. Jag får vara kreativ och jag ser på statistiken att budskapen tas emot väl, det känns så j*vla kul!! Jag har verkligen väntat på det här. 🙂 Toppen, nu har jag ju totalt sönder-jinxat detta, haha. 

Namnlöst-1
1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR

Som ni ser på de översta bilderna i det här inlägget så har jag på mig ett hårband dagen till ära. Jag tycker det är jättefint att matcha tillsammans med lockigt hår! Det är dessutom oerhört skönt att få bort håret från ansiktet, håller ni inte med? Jag letade som en galning efter just mitt hårband på H&M:s hemsida, men jag hittade inte exakt samma. Däremot fann jag tre andra varianter som också var superfina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..