Jag ska till Toscana!

Namnlöst-1

Ett av mina absoluta drömresemål har länge varit Italien! Jag har varit i de italienska alperna en gång vilket såklart räknas – men där var inte den italienska andan särskilt påtaglig. Missförstå mig inte, det var superhärligt där. Men det kommer troligtvis vara annorlunda att besöka ett somrigt Italien, närmare bestämt Toscana!

Vi ska dit i sommar och kommer bo i en villa med fullt utrustat kök, jag ser därför lika mycket fram emot att laga egen mat som att äta på restaurangerna. Det sprätter i hela kroppen när jag tänker på det!!! Vi ska i varje fall bo i provinsen Grosetto ganska nära Orbetello, om det nu säger något för nån av er.

Namnlöst-1

Jag har gjort lite snabb research och kommit fram till att det finns en by som heter Saturnia. Den är känd för sina naturligt varma källor på 37 grader, av bilderna att döma ser det ut att vara fantastiskt fint där. Vi bor lyckligtvis bara en mil bort, så dit tycker jag verkligen att vi ska åka! 🙂

Har jag någon läsare som varit i Toscana och bott i Grosetto? Finns det några smultronställen ni vill dela med er av?

  1. Sanna skriver:

    ”Om det nu säger nåt för nån av er”. Det var inte lite von oben uttryckt, så du menar att dina läsare inte har lika bra koll på världen som du? Den här tramsiga bloggen kommer jag aldrig mer läsa.

    1. Hej! Nej, SJÄLVKLART menade jag inte så. Hur kan du anta det?

      Som jag skriver i inlägget så har jag själv inte varit i Toscana innan, för mig säger dessa namn därmed inte så mycket. Ingenstans hävdar jag att ”jag har koll på världen” och jag har definitivt inte koll på Toscana – därav ett inlägg där jag ber om tips.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..