Hur ser veckan ut?

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Lyko.

Namnlöst-1
Ögonskugga HÄR // LäppstiftHÄR

Dessa bilder knäppte jag igår innan jag spelade in ett samarbete som kommer upp i början på nästa vecka (om jag inte tänker helt fel). Det är med ett företag som känns superkul att marknadsföra, så det får ni inte missa. Jag matchade båda läppar och ögonsminkning i en rostigt röd färg, jag tyckte det blev väldigt fint! Jag tycker många liquid lipsticks går i mer rosa/lila toner, men den här är väldigt varm i färgen. 🙂

Framför mig har jag en vecka med mycket skola, men det känns kul! Vi jobbar med en fiktiv webbtidning som heter Läget, den har olika redaktioner som vi gruppvis turas om att testa på. Det är såklart inte på blodigt allvar, men det ska bli kul att få arbeta praktiskt och vara kreativ. Jag tror inte det kommer börja komma upp särskilt mycket material inom de närmsta dagarna, men är någon intresserad av att kolla in tidningen så hittar ni den HÄR.

Jag kanske länkar till framtida texter som jag publicerar på Läget här i bloggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..