Nu finns min favoritklänning i flera färger!

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot.


Den här klänningen känner ni säkert igen, den har jag ju visat flera gånger här i bloggen. Det är verkligen en personlig favorit och jag älskar passformen på den! Den markerar midjan och är kort, men inte så kort att jag behöver gå runt och tänka på det. Jag gillar den så pass mycket att jag i dagsläget har tre stycken, fast i olika färger och mönster såklart. 😉

Namnlöst-1
1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR

Till min stora glädje (eller borde jag säga förtvivlan) såg jag att Gina tagit in den i två nya färger. Det kliar i fingrarna nu kan jag lova er… Tänk vad fin den gula hade varit i sommar när man blivit lite solkysst?! Den hade varit superfin till ett par vita sneakers och en flätad strandväska.

Jag vet att ni gillade den här klänningen när jag lade upp ett inlägg om den sist, så passa på nu när den finns i flera, mer somriga färger! 🙂

  1. Amanda skriver:

    Hur fixar du ditt hår som på bilderna? Jättesnyggt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..