Bilder från min helg

Namnlöst-1

Jag är dålig på att fota under helgerna, därför har ni aldrig fått se några riktigt välarbetade ”Min helg i bilder”-inlägg här på bloggen. Jag försöker dessutom alltid förbereda helgens inlägg redan på fredagen så jag kan vara ledig lördag-söndag. De helger som jag inte hinner detta så står bloggen tom, så jag är helt enkelt ganska hård med att inte jobba på helgen.

Men lite bilder tar man ju alltid på lördagar och söndagar, i det här inlägget ska ni få se fyra exempel på dessa. Ovan till vänster ser ni en bild jag alltid tar när jag lämnar in min jacka i garderoben på klubben. Skulle jag mot förmodan tappa bort lappen (vilket händer) kan jag visa upp bilden som bevis på att jag minsann hade nummer – i det här fallet – 37. Väldigt smart! Just den här bilden tog jag i fredags när jag var ute och hade en VÄLDANS rolig kväll. Det är sällan utekvällar blir så lyckade som den!

Den högra bilden tog jag på Alicia och den var bara för göllig för att inte dela med er. <3 Ibland när hon sitter så tippar hon baklänges och hamnar då i en sittande position, fast liggande. 😉 Den tog jag i lördags när jag var över på lasagne-middag hemma hos pappa!

Namnlöst-1

I söndags var jag i Uppsala för att hälsa på en familjevän som flyttat dit för studier. Vi åt brunch, kollade in hennes lägga, fikade och gick runt i solen. Uppsala är sjukt fint, där hade jag kunnat tänka mig att bo en dag! Efter den vistelsen åkte jag hem, hämtade nästa tårta och begav mig till mamma för tidig påskmiddag. Jag har verkligen fikat järnet den här helgen, haha!

Har ni haft en bra helg?

  1. Anonym skriver:

    Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du visar hur du spritsar de olika blommorna du hade på Rebeckas studenttårta? Om det är svårt att visa i bilder så skulle du kunna göra det på din instagramstory 🙂

  2. Louise skriver:

    Såå mysiga foton 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..