Helgens planer

Jag inleder det här inlägget med några bilder från förra påsken! Vi åt först en buffélunch hemma hos pappa, till den hade jag bland annat med mig sweet chili-marinerad quornfilé som jag fyllt med färskost. Sen hade vi styrt ihop en liten äggjakt för Olivia som var väldigt uppskattad, en liknande jakt kommer definitivt äga rum även i år. 🙂

Idag ska jag laga ett recept till ett samarbete, förhoppningsvis hinna träna och sedan äta middag med Frida och Kim! Det blir en tidig kväll då vi alla ska upp ganska tidigt på lördagen. Då blir det påskfirande på dagen och utgång på kvällen, det ska bli väldigt kul! Jag tror vi är ett hyfsat stort gäng och det brukar vara extra roligt.

På söndagen ska jag ta det lugnt, städa, äta årets första grillmiddag hemma hos pappa och sedan åka och hämta Oskar på Arlanda. Han är iväg på en konferensresa, men jag får lyckligtvis hem honom i helgen! <3

Hoppas ni får en superbra helg. 🙂 Och glad påsk på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..