Matlista


Vad finns alltid i din kyl?
–  Oliver, Ramlösa (mitt största guilty pleasure sett ur ett miljöperspektiv), banan, Nocco (guilty pleasure nr 2), iKaffe och Felix ketchup. Självklart har jag mer i kylen, men det här finns alltid.

Vad finns aldrig i din kyl? – Kött, animalisk mjölk och ost (här tänker jag inte på halloumi eller parmesanost, utan sån ost man har på smörgås).

IMG_8935

Nämn en underskattad smak/smakkombo i bakverk. – Ofta upplever jag att man utgår ifrån choklad eller vanilj som grundsmak för att sedan komplettera dessa med andra smaker. Men glöm inte bort hur gott det är att kombinera just choklad och vanilj med varandra! Dessa hjärtbakelser hittar ni HÄR!

Nämn en överskattad smak/smakkombo. – Lakrits, i alla sammanhang.

IMG_7825

Vad äter du helst till frukost? – På vardagar nöjer jag mig med en drickyoghurt/smoothie på tunnelbanan, men på helgen äter jag gärna mackor. En riktigt god fralla/baguette med ost, tomat, salt & peppar är riktigt gott!

Vad skulle du aldrig äta till frukost? – Jag tror många skulle svara ”lagad mat” här, men det har absolut inte jag svårt för. När jag var mindre önskade jag alltid köttbullar, pommes och bea som födelsedagsfrukost, haha. Märklig kombo dessutom! Riktigt tidigt på morgonen har jag svårt att få i mig gröt.

  1. Louise skriver:

    Din blogg är såå mysig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..