Recept: Gnocchipanna med chorizo

IMG_9598

Är du sugen på en smakrik och supersnabb middag ikväll? Här kommer ett jättebra tips från mig! Gnocchis tillagas på bara någon minut och smakar inte så mycket i sig själva, därför går de utmärkt att smaksätta med annat! Den här gången serverade jag dem lite lätt stekta tillsammans med vegochorizo, sockerärtor och gräslök!

DU BEHÖVER (till två personer):
– Ett paket färska gnocchi
– Tre stycken vegochorizos (jag använde Anammas)
– En halv burk röd pesto
– En stor näve frysta sockerärtor
– Gräslök, färsk eller fryst

IMG_9606


SÅHÄR GÖR DU:

1. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Ha ner dina gnocchis när vattnet kokat upp, de är klara när de flyter upp till ytan. Detta tar bara någon minut.

2. Häll av alla gnocchis i ett durkslag och låt svalna lite.

3. Skär chorizon i mindre bitar/mynt och stek den ordentligt. Jag gillar när korven har ordentligt med färg!

4. Tillsätt gnocchi och röd pesto i stekpanna och låt detta fräsa i ett par minuter.

5. Tillsätt frysta sockerärtor och gräslök och låt sedan allting stekas i ytterligare någon minut.

Häll upp allting på ett stort fat och toppa med mer gräslök! 

IMG_9603

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..