Helgens planer

IMG_6012

FREDAG: Jag lämnar bakom mig en vecka fuuuuull av skola och det känns oerhört skönt att gå på helg idag. Efter ännu en skoldag ska jag hem till donnan på bilden här ovan för middag, lite bubbel och häng!

LÖRDAG: På lördag förmiddag ska jag på Olivias gymnastikuppvisning. Hon har blivit så stor. <3 Jag åker därefter och fixar naglarna, för att sedan bege mig mot en grillmiddag hemma hos pappa. Där spenderar jag sen resten av kvällen! 🙂

SÖNDAG: En del av min söndagsrutin går ut på att åka och veckohandla, detta brukar bli av framåt eftermiddagen vanligtvis. Jag ska försöka komma iväg lite tidigare den här söndagen för jag har lite mat jag skulle behöva laga till bloggen. Jag gillar verkligen inte att jobba på helger egentligen, men att laga mat känns inte riktigt som jobb. På kvällen spelar Oskar fotboll och då hade jag tänkt äta middag med Rebecka!

Det var min helg det. 🙂 Jag har lagom mycket inplanerat och flera saker jag verkligen ser fram emot. Har ni några roliga planer till helgen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..