Veckans frågor

IMG_8737
Kryddig chorizopastaHÄR

Q: Dina recept är ju det finaste vi har här i världen, när ska du släppa en kokbok??? <333

A: Hade ni velat det?? Vad skulle den heta, vad skulle den ha för nisch?? Jag hade gärna gjort det! <3

IMG_8843
IMG_8844

Q: Hej Mathilda!!
Stort tack för så bra recept, så kul att kika in här 🙂 Undrar om du har tips på något nyttigt (men sött) snack man kan göra? Har alltid gjort daddelbollar men är sugen på att testa något nytt.
Kram

A: Vad gullig du är, tack!! Det första jag kommer att tänka på är mina granola-bars, de är gudomligt goda! Min lillasyster gillar dem så mycket att jag till och med gav henne en dubbel sats i födelsedagspresent. Det är ett bra beytg. 😉 Du hittar receptet HÄR!

IMG_8096

Q: Ska du fortsätta på samma kurs nästa termin också eller du har andra planer?
A: Japp, jag kör på nästa termin också! Sen tror jag att jag lägger studierna på hyllan eftersom jag då har pluggat i tre år. 🙂 1,5 år medie- och kommunikationsvetenskap och 1,5 år journalistik kommer jag ha gått då!

IMG_9563
Vårig risotto med sparris och zucchini – HÄR 

Q: Jag skulle vilja använda det här receptet men byta ut mot andra grönsaker. borde jag göra något annorludna i smaksättningen då?

A: Hej! Det går alldeles utmärkt. 🙂 Du behöver inte ändra resterande smaksättning något, buljong och parmesan passar till det allra mesta!

 1. Linn skriver:

  En kokbok från dig är ett måste, hade köpt direkt!!!

 2. Om jag hade velat ha en kokbok av dig? Herregud ja! Allt ifrån snabba bra veggo to go till längre finare veggomiddagar. Detta är min dröm 😍 MAThildas vegetariska

 3. Louise skriver:

  Jaaaa till kokbok!!! Älskar dina recept, både för bakning och matlagning. De sticker ut för att de alltid går att lita på och för att du är så tydlig med de svåra detaljerna. Bakade till exempel dina macarons förra veckan och de blev topnotch. Har aldrig bakat macarons förut och det var garanterat tack vare det tydliga receptet och alla dina små tips 😀

 4. jaaa snälla släpp en kokbok!!

 5. Ellen skriver:

  Ja en kokbok skulle vara så kul!
  Vego med Mat-Hilda 😛
  Både middags/lunch recept med också lite efterrätter/fika 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..