3 konton jag gillar

Jag följer hyfsat många matkonton och jag älskar att få bli inspirerad av andras recept! Vissa kontons uppdateringar gör mig lite extra glad och det här inlägget är dedikerat till tre konton jag gillar lite extra mycket just nu. 🙂

Namnlöst-1

Först ut: @godagrejer! Fridas mat är ofta vegetarisk och alltid väldigt härlig. Hon är väldigt kunnig på viner och är riktigt duktig på att ta tillvara på rester, kanter och stumpar i kylen. Jag får intrycket av att väldigt lite går till spillo hemma hos henne! Dessutom är hennes stories riktigt härliga (hon har ofta med sin URgulliga bebis)!

Namnlöst-1

Jag har nämnt @thesweetveganway i tidigare, bakrelaterade sammanhang. Från henne har jag fått mycket inspiration när jag själv gett mig på vegansk bakning. Tjejen bakom kontot heter Matilda och hon är extremt duktig! Är ni intresserade av bakning och vill bli bättre på att göra den växtbaserad så borde ni definitivt kolla in hennes konto. 🙂

Namnlöst-1

Sist men inte minst – @siribarje. Tillsammans med Frida (dvs @godagrejer) så driver hon Matpodden Margarinet som jag älskar. De pratar avslappnat och roligt om hur man lägger upp bufféer, middagstips och mycket, mycket mer. En riktig feel good-podd, fast om mat. Och vad gäller Siris Instagram så är det en stor enda inspirationskälla. Det hade varit en dröm att få jobba som henne!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..