Mathilda testar – Summering efter 4 veckor

5c754944528db-5c7549445294fnamnlocc88st-1.jpg

Nu har jag kört serien Mathilda Testar i ytterligare fyra veckor och jag tänkte att det är dags för en liten summering av den senaste månaden. Framförallt eftersom bloggen låg nere för väldigt många under alla de fyra veckor som jag gjort testen. Det ligger mycket tid bakom dessa inlägg, så jag vill inte att ni missar dem. 😉

Sen är jag fortsatt intresserad av era förslag på vad jag borde testa i framtiden – ge mig era bästa tips! Och vad tycker ni om konceptet, inläggens struktur och sådär? Är de roliga att läsa? Ni förstår, jag vill ha feedback helt enkelt!

Jag är tillbaka nästa onsdag med ett rykande färskt test!

Namnlöst-1
Mathilda Testar: Växtbaserad yoghurt – HÄR

IMG_9364
Mathilda Testar: Vegobullar – HÄR

Namnlöst-1
Mathilda Testar: VegMe’s kalla såser – HÄR

IMG_9627
Mathilda Testar: Risentas bönpasta – HÄR

  1. Linn skriver:

    Älskar dessa inlägg!! Sluta aldrig!!

  2. Många av dina inlägg är liksom ”summering” eller re-post på tidigare inlägg, som en regelbunden läsare blir det tråkigt/märkligt när ett av dina två inlägg om dagen är ett gammalt inlägg. Det blir likosm som ett antiklimax. Jag förstår såklart att du lägger ner mycket tid på dina inlägg och vill uppmärksamma det. Jag vet inte om du gör det för att du har ont om tid, men jag känner nog hellre inget inlägg än ett gammalt inlägg 🙂

    1. Hej- och tack för input! 🙂 Jag pluggar ju heltid och vissa veckor är liknande summeringar/tillbakablickar mitt bästa sätt att få upp högkvalitativa inlägg (sett till bilder etc). Jag fattar att det kan bli tråkigt för mina mest trogna läsare och jag vill verkligen inte att ni ska känna ett antiklimax när ni går in på bloggen. 🙁 Men jag har nog tänkte tvärtom från dig: ”Hellre en summering/repost än inget inlägg alls”. Jag ska absolut tänka om där och bli mer selektiv med vilka bilder/inlägg jag hänvisar till!

      Just summeringen av Mathilda Testar tycker jag däremot är bra. Jag lägger ner mycket tid på de inläggen och jag vill inte att de mindre trogna läsarna ska missa testerna bara för att de inte går in på bloggen på onsdagar. Men som sagt, jag ska absolut tänka två gånger i andra sammanhang! 🙂 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..