Presenttips till matintresserad student

Namnlöst-1
1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR // 4an HÄR // 5anHÄR // 6anHÄR // 7an HÄR // 8anHÄR

Om några veckor är drar studentperioden igång, i varje fall i Stockholm! Jag ska gå på min yngre bonussysters mottagning – har ni någon i er närhet som tar studenten i år? 🙂

Alla har ju olika intressen och därmed olika önskelistor inför studenten. Jag önskade mig mycket matrelaterat och jag hade gjort likadant om jag sprang ut i år. Många grejer, exempelvis knivar, är ganska dyra och väldigt skönt att ha fixade innan man flyttar hemifrån. Jag lovar er – det blir dyrt ändå!

Det finns också vissa köksartiklar som kanske inte används så ofta, men som är väldigt bra att ha när man verkligen behöver. Om man får feeling för att göra egen pasta så är det högst troligt att man skippar den idéen om man inte har någon pastamaskin. Det kanske känns onödigt att spontanköpa det, men det är en jättekul sak att få i present! Detsamma gäller pizzastenar, små sockerkaksformar och annat som jag tagit med i det här collaget. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..