Vad händer efter plugget?


Vid årsskiftet kommer jag antagligen sluta plugga efter totalt tre år av universitetsstudier. Jag kommer då ha läst tre terminer (dvs 1,5 år) Medie- och kommunikationsvetenskap och tre terminer på Journalistprogrammet. Jag har en c-examen i Medie- och kommunikation som efter 180 hp, dvs tre år, kommer ”omvandlas” till en kandidatexamen.

Jag har skrivit om det här tidigare, men jag har på sätt och vis klippt & klistrat ihop ett kandidatprogram. Jag fördjupade mig först i 90 hp/tre terminer på ämnet jag tog c-examen i, sen breddade jag mig i ytterligare 90 hp/tre terminer. Det är en smart lösning om man inte hittar något färdigt treårigt program som passar just dig!


Men tiden EFTER skolan då, hur ser den ut?

Tyvärr, tyvärr, tyvärr så vet jag inte hur det kommer bli med bloggen efter årsskiftet när jag är klar med skolan. Jag har i dagsläget inte råd att gå tillbaka till att ”bara” syssla med bloggen, även fast jag gärna hade lagt all min tid på att utveckla den och mitt varumärke. Mycket kan såklart hända under resten av år 2019, men det kan bli så att jag slutar uppdatera här då. Det beror på hur vad jag skaffar för jobb och huruvida det är en heltidstjänst eller inte.

Jag skriver detta då jag fick en kommentar för inte så längesen som gällde mina studier till hösten. Frågan var egentligen om jag tänkt plugga samma sak (dvs journalistik) då – och svaret är alltså ja. Det är först efter nästa termin som saker och ting antagligen kommer se annorlunda ut!

 1. Hanna skriver:

  Åh ville bara säga att jag verkligen kommer sakna dina recept i sånna fall! Kollar alltid i ditt arkiv när det behövs middags-inspiration ❤️

 2. Loppan skriver:

  Åh vad tråkigt om du slutade blogga helt! Men förstår att det är svårt att kombinera blogg med heltidsjobb men om du fortfarande tycker det är kul kan du ju kanske ”bara” minska antalet inlägg du skriver i veckan! Jag har läst bloggar lääänge och uppskattar faktiskt bloggare som inte slutar helt men inte heller var tredje vecka skriver ”åh förlåt att jag inte skrivit” , utan att man är ärlig bara! Gillar din blogg supermycket! Ha en fin helg

 3. Lovisa skriver:

  Det skulle vara tråkigt om du inte har möjlighet att fortsätta med bloggen, jag hoppas att du får ett jobb där du kan fortsätta med den!!❤️
  Vart är din topp ifrån, superfin!

 4. Emelie skriver:

  Nej vad tråkigt!! 🙁 är det bloggen + CSN som gör det möjligt för att jobba med bloggen för tillfället. Din blogg är ju den enda jag läser och jag älskar allt med den, läsa om din vardag till veckans matvecka och recept :(( var ska jag nu läsa om vegetariska goda rätter som räddar min vardag? 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..