17 maj

Namnlöst-1

Igår var det 17e maj – en stor dag för hela familjen, men framförallt de som kommer från/har rötter från Norge. Min bonuspappa är norrman och min bonussyster är därmed halvnorska! Vi firade med en fördrink hemma hos mamma, följt av middag på Pampas Marina. 🙂 Efter det gick vi tillbaka tillbaka hem till mamma för att äta den veganska morotskakan som ni ser på bilden. Jag använde bär för att få den att se ut som den norska flaggan – jag tycker ändå jag lyckades ganska bra! Den blev i varje fall vääääldigt god och receptet kommer nästa vecka. 🙂


Här är några bilder från förra årets 17 maj-firande, då stod alla barnen för maten. Vi (eller okej, mest jag) tog fram en meny baserad på platser vi besökt under en Norge-resa några veckor tidigare. Det var en kul idé!

  1. Hej finis! Vill börja med och tacka för en jättebra blogg. Jag får alltid så mycket inspiration av maträtter när jag klickar in här. Du tar dessutom jättefina bilder som gör att man alltid blir sugen 🙂 Jag skulle vilja fråga om en helt annan sak är mat… Skulle du vilja tipsa om ljusa vårkläder? Behöver inspiration och tips på hemsidor där man kan handla. Känns som jag inte hittar någonting även om jag letar runt som en galning. Kram och kärlek! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..