Veckans planer

Namnlöst-1

Den här veckan ser ju lite annorlunda ut mot andra veckor eftersom det är Kristi Himmelsfärd. Det betyder att jag är ledig på torsdag, kaaaanske även fredag. Såhär ser veckans planer ut:

MÅNDAG: Jag har varit i skolan hela dagen och redigerat ett TV/videoklipp. Vi har utforskat tre framtida mattrender och idag blev vi äntligen klara med redigeringen. Resultatet blev superbra!! 🙂

TISDAG: Även tisdagen spenderas i skolan, men med lite andra uppgifter än de jag jobbat med idag. På kvällen ska jag äta middag med mamma och Rebecka som en försenad morsdagsmiddag. Vad tycker ni att vi ska laga? 🙂

ONSDAG: På dagen – skola. På kvällen – pub, även den i skolan!

TORSDAG: Över dagen åker jag och Oskar iväg till hans pappas landställe för en lunch. Förhoppningsvis är det bra väder så man kan vara ute mycket! På kvällen ska jag och Oskar kanske på bio, jag skulle vilja se nya Aladdin-filmen.

FREDAG: Min bonusmamma fyller år och på kvällen ska vi iväg och fira henne. På dagen är jag kanske i skolan, men förhoppningsvis inte. Jag vet inte hur jag ska få ihop det med bloggen om jag inte får en enda dag hemma under veckan!

LÖRDAG – SÖNDAG: På lördagen ska jag fira Sonja som fyller år med häng och utgång. 🙂 Söndagen står hyfsat oplanerad förutom att jag ska göra naglarna på kvällen!

 

  1. Ebba skriver:

    Ni borde VERKLIGEN se den nya Aladdin filmen!!! Jag såg den i helgen och är fortfarande typ i chock över hur bra den va. Självklart jättemysig o rolig men också häftigt hur de placerat historien med universala nutida frågor som feminism och sexism. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..