Middag på APO

Namnlöst-1

I fredags var jag, Oskar, Hannah och Tobbe och åt middag på Asian Post Office. Det är en restaurang som jag hört väldigt mycket om och det kändes kul att få testa den! Vi började kvällen med en varsin drink, själv tog jag en Hibiscus. Den var precis så sötsyrlig som jag gillar det, jag kan varmt rekommendera den. Killarna tog APO’s signaturdsrink Thai Basil som är toppad med kokosgrädde, men den föll inte riktigt mig i smaken.

Namnlöst-1

Och maten då? Till vänster i bild ser ni de godaste rätterna jag åt: friterade dumplings och broccoli i en miso- och sesamsås. De friterade dumplingsen var fyllda med shiitakesvamp och var en riktig umami-bomb. Oerhört goda! Och broccolin… WOW alltså. Den ser kanske inte mycket ut för världen, men den var verkligen, verkligen jättegod. Tack för tipset!

Oskar åt en laxsashimi med tryffel som han sa var väldigt god, det gäller även de vegetariska maki-rullarna som Hannah och Tobbe tog. Jag skulle inte rekommendera de stekta riskakorna och enligt de andra var inte tuna tartaren något att hänga i granen heller.

På det stora hela skulle jag absolut rekommendera Asian Post Office – även till dig som inte äter kött eller fisk. Servicen var bra och många av rätterna var riktigt goda! Alla rätter föll oss inte i smaken, men så kan det ju vara även fast restaurangen är bra. 🙂

  1. Louise skriver:

    Gud såå himla blogg du har Mathilda 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..