Två bilder från min helg

Namnlöst-1

Här kommer två bilder från min helg! I fredags skippade jag att ta mig till skolan och pluggade hemifrån. Oskar var också hemma, så vi passade på att tvätta och städa lite under dagen. Jag lagade också ett MEGAgott recept som ni kommer få ta del av på tisdag. Det var verkligen något av det godaste jag lagat på länge, så det ska bli kul att dela det receptet med er!

Men åter till helgen! Efter en fixardag hemma åkte vi på middag hemma hos Pappa då min bonusmamma fyllde år. Bilderna i det här inlägget är tagna i fredags när vi fikade efter maten!

På lördagen var jag och tränade, strosade i lite butiker och fikade hemma hos Rebecka. Runt 18 åkte vi över till Sonja som också fyllde år nu i dagarna. Vi förade hemma hos henne, lekte lite lekar och avslutade sedan kvällen på Berns!

Gårdagen var ganska lugn. Efter en lunch hos pappa och efter det åkte jag och Rebecka och fixade naglarna. Nu är mina naglar ljusa och redo för sommaren, annars kör jag oftast svarta “klor” som mamma säger det. 😉 Har ni haft en bra helg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..