7 sanningar om mig

Dsc 7055

För någon vecka sen bad jag om fördomar om mig i ett inlägg, men jag fick inte så många. Haha! Ni kanske redan upplever att ni känner mig väldigt bra? Det tvivlar jag inte en sekund på, men jag tror säkert det finns vissa detaljer om mig som inte alla känner till. Här kommer 7 exempel…

1. Jag är inte så mycket för serier. Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av Gossip Girl, Vänner, Grey’s Anatomy, GoT, Vikings, Desperate Housewives eller många andra välkända serier. Jag älskar däremot reality!

2. Jag är jättedålig på att svara på sms och skjuter gärna upp jobbiga mail – det är min absolut sämsta egenskap. Jag försöker bli bättre på det! 🙁

3. Jag har väldigt lätt för att försova mig och jag suger på att komma upp på morgonen. Till vardags är Oskar 100% ansvarig för att jag vaknar på rätt tid och jag är alltid rädd att bli sen de dagar han inte är hemma. Inte en bra vana…

4. Jag tränar ganska mycket, ca 5-6 gånger i veckan. Jag gillar högintensiv, lite crossfit-inspirerad träning.

5. Jag är inte så bra på att köra bil, mest troligt för att jag ganska sällan gör det. Jag känner mig ibland osäker framför ratten, framförallt när det kommer till att parkera.

6. Jag älskar Westlife och ska till Dublin i sommar för att se deras nya konsert sen de återförenades!!

7. Jag tror inte på liv efter döden. Tyvärr är jag heeeelt övertygad om att det blir helt svart och inget mer. Varför skulle det inte bli så? Vi är, på individnivå, helt obetydliga för evolutionen. Människan har funnits som art i en bråkdel av den tid som vår planet har utvecklats. Vår planet skulle teoretiskt sätt kunna vara en av miljoner planeter med människor på.

Vad menar jag med detta? Det känns så typiskt människan att vilja tro att allt händer av en anledning, att det finns något större och sådär. Men jag tror verkligen inte det (även fast jag såklart kan hoppas på det). Vi finns till som en del av ett ekosystem, att vi dör är en del av det. Hur tänker ni i den här frågan? 

 1. Bellie skriver:

  Ehh – din sämsta egenskap är att besvara mejl? Det är väl ingen egenskap. Det är snarare ett beteende men du väljer själv hur du vill hantera.

 2. Linnea skriver:

  Det är så spännande att läsa om vad andra tror händer när vi dör. Jag är själv övertygad om att det finns ett liv efter detta. Dels för att jag har känt av nära släktingar efter de gått bort. Min pappa dog när jag var liten men han har ändå hittat sätt att kommunicera med mig på och jag har känt av hans närvaro flera gånger. För mig skänker det mening att veta att jag kommer från någonting och ska någonstans. Annars tror jag livet hade känts rätt så meningslöst om jag visste att det bara skulle bli svart efteråt? Vad finns det då för mening med att uppfylla drömmar och skapa framgång för sig själv om allt som finns när vi har dött är tomhet? Hihi detta är ett så spännande ämne! Tack för en fin blogg förresten! Kram till dig 🙂

 3. Isa skriver:

  Önskar sååå ofta att jag trodde på livet efter döden just för att jag är rädd för att dö just på grund av att jag tror att det bara kommer bli svart. Men kan verkligen inte tro att de skulle hända något.

  1. M skriver:

   Samma här! Har väldigt svår dödsångest p.g.a tror att döden är ”ingenting” och vi kommer aldrig få leva igen :'(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..