Veckans planerDen här veckan är lite speciell på två olika sätt: dels är det min första sommarlovsvecka och dels tar min bonussyster studenten på torsdag! Wihoo! Bilderna ovan är från förra året då min andra syster tog studenten, det känns helt sjukt att det redan gått ett helt år. Även i år ska vi hålla till på takterassen som finns att hyra hemma hos min mamma. Och även i år är det jag som står för (delar av) bakningen!

Fram tills på torsdag kommer jag med andra ord fixa och trixa lite. Jag ska börja baka tårtbottnar idag eller imorgon, jag måste fixa något att ha på mig på torsdag kväll när vi ska ut och jag ska även försöka njuta av sommarlovet.

Har ni några roliga planer den här veckan?

  1. Ida skriver:

    Roligt med studentfirande! Har också sommarlov från uni nu och idag satt in en spiral. Så himla stolt 🙂 hoppas du får en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..