En sommarkväll

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot och Bikbok

Namnlöst-1
Jacka – Gina Tricot // LinneHÄR // Vita mom jeans HÄR // Hårband – H&M // SolglasögonHÄR

Det varma vädret verkar ju komma och gå just nu, men i helgen hade vi riktigt fina kväll i Stockholm. Jag, Rebecka, Filip, Oskar och pappa tog tillfället i akt och passade på att spela några vändor kubb nere på en närliggande äng. Det var som sagt jättefint ute, men det var suuupermycket mygg. Efter tre matcher fick vi ge oss. Men det var kul så länge det varade. 😉

På mig så hade jag en nästintill helvit outfit, med undantag för min ljusa manchester-jacka. Det kändes väldigt somrigt kvällen till ära! Jag har länkat till allt ovan, det som inte finns länkat hittade jag tyvärr inte på de olika hemsidorna. 

Namnlöst-1
1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR

Det vita linnet jag bar i helgen finns dessutom i flera andra, superfina färger! Förutom det vita så har jag även lagt vantarna på det rost-orangea linnet. Modellen är lite croppad och slutar ungefär vid naveln. Det gör den jättefin till höga jeans, ett par shorts, en långkjol eller vad som helst. Riktigt kap med andra ord!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..