Tan remover – En revolution

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Lyko.

IMG_0478
Tan removerHÄR

Nu ska ni få höra om en skönhetsprodukt som har revolutionerat min tillvaro! Det var längesen jag skrev om skönhet och ni brukar gilla det. Det här är dessutom en varm rekommendation som jag tror många av er kommer gilla.

Jag använder brun-utan-sol ganska regelbundet och upplever ofta att den blir fläckig efter några dagar. Det här är fruktansvärt fult och dessutom ganska svårt att få bort helt. Jag har tidigare använt en skrubbhandske, men jag brukar inte få bort alla fläckar/kanter. Det gör det svårt att applicera ny BUS eftersom kanterna kommer finnas kvar och skapa ojämnheter.

Det här är till 100% ett i-landsproblem, men jag tror ändå många kan känna igen sig i den här problematiken.

IMG_0481

Lösningen har jag hittat i denna Tan Remover från märket St. MorizMan applicerar moussen som en tvål/hudkräm på de områden man önskar ta bort BUS:en, problemområden för mig är knäskålarna, armvecken, anklarna och halsen. Sen står det att man ska vänta i minst 5 minuter, jag själv väntade i ca 7 minuter. Efter det kliver man in i duschen eller torkar bort den intorkade moussen med hjälp utav en blöt, varm handduk. Och mycket försvinner!

Namnlöst-1

Till vänster ser ni min fläckiga vrist innan jag applicerade moussen. Till höger ser ni hur resultatet blev efter! Man slipper våldsam skrubbning och får dessutom bort avsevärt mycket mer produkt. Tips tips tips!

Ni hittar Tan Removern HÄR för endast 189 kronor!

  1. Fanny skriver:

    Mitt bästa tips är att ta en relativt lång och varm dusch och sen skrubba försiktigt med handduken när man kommer ut ur duschen! Tycker det funkar mycket bättre än en skrubbvante.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..