Toscana’s calling!

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot.

IMG_8719
IMG_8720
Vit toppHÄR // Randiga shortsHÄR

Hallå där! När ni läser det här inlägget är jag på väg till Toscana för en veckas semester med mamma & co. Vi flyger till Rom, sover där en natt och beger oss i minibuss sedan vidare till Toscana dagen efter. 😉 Beroende på hur internetuppkopplingen är så kommer ni få uppdatering från vår resa redan när jag är borta. I värsta fall får ni se bilder när jag kommer hem, men bloggen är preppad med tidsinställda inlägg så ni kommer inte märka att jag är borta!

Nog om det! Dessa bilder tog jag igår när jag packade inför resan. Rom är hett såhär års och för att orka strosa omkring en hel dag vill man ha något svalt på sig. Jag funderar på denna outfit, vad tror ni om det? Blusen sitter i och för sig ganska tight, men shortsen är luftiga och sköna att gå i. Dessutom tycker jag att toppen är riktigt snygg till dem!

IMG_8722
IMG_8724
Rostrött linneHÄR // Mönstrad kjolHÄR

Här har vi ytterligare en outfit som jag ser fram emot att bära i Italien! Jag var lite osäker på om jag skulle köpa kjolen eller inte, men jag ångrar inte köpet en enda sekund. Jag har använt den supermycket! Den slutar strax under knäna på mig och sitter ganska löst, men följer ändå figuren. En tiopoängare helt enkelt! Linnet har ni sett tidigare, men det tåls att länka igen. Jag har det även i vitt och båda två är jättefina till kjolen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..