Vårt nya soffbord – Bättre bilder

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Mio.

IMG_8712

Förra veckan la jag upp en produktbild på vårt nya soffbord, men då hade jag inte hunnit ta några bilder på hur det ser ut just i vårt vardagsrum. Nu har jag gjort det! I dagsläget går både soffan och mattan i nästan samma ton, vilket vi inte gillar. Men som jag berättade förra veckan så har vi köpt en ny soffa som levereras vecka 34! Vår matta är väldigt sliten, så troligtvis kommer den bytas ut i samma veva.

Det nya bordet är med andra ord bara en del av en lite större förändring hemma. 🙂

IMG_8708
IMG_8711
Soffbord ”Yoko”, MIO – HÄR

Som ni ser har vi alltså bytt från ett glasbord till ett annat. Man kan kanske tro att det är väldigt bökigt med ett bord i glas; att det lätt blir repigt och skitigt. Det förstnämnda stämmer väl, men det är varken mer eller mindre känsligt än ett bord i marmor till exempel.

Det är å andra sidan betydligt lättare att göra rent! Man ser enkelt om man torkat av bordet jämnt och det går supersnabbt. Dessutom ger det ett luftigt intryck eftersom det (till viss del) är genomskinligt.

Det enda jag saknar med vårt tidigare soffbord är att det utgjorde en fantastisk bakgrund för mina bilder. Jag skulle gissa att…. minst 80% av alla mina matbilder är tagna på vårt förra soffbord. Det nya bordet är absolut inte fult på bilderna heller, men det är inte riktigt lika diskret/mångsidigt. Jag får lösa det på annat håll, helt enkelt! 😉

Namnlöst-1

1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR

MIO har flera soffbord i ungefär samma stil som vårt! Här är tre exempel. 🙂

  1. Ellen skriver:

    Hej! Jag ska snart flytta hemifrån och har beslutsångest när det kommer till serviser!!! Är väl mest inne på Rörstrands Swedish Grace, men den känns lite mainstream.. Har du något tips eller någon favorit? Gärna för en rimlig peng.. 😉
    Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..