Jag har ändrat mig!

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Mio och Ellos.

IMG_9633
SänggavelFurniture Box (ca 2 år sen) // PrydnadskuddarMIO (ca 2 år sen)

Sen vi byggde vårt sovrum för drygt 2 år sedan så har vi haft ljusa lakan i sängen. Jag har också varit övertygad om att det passar bäst till de ljusgrå väggarna. Men little did I know att det även skulle bli väldigt fint med mörka lakan! 🙂

Oskar har länge tjatat om ett dubbeltäcke, så när jag slutligen gav vika för det så passade vi även på att köpa nya, mörka linnelakan till sängen. De kommer från Ikea och har en… mörkgrå/blå/svart ton. Oklar beskrivning kanske, men den skiftar lite beroende på i vilket ljus man ser sängen i.

IMG_9635
Namnlöst-1

Trots att jag varit ganska skeptisk till det här med dubbeltäcke så måste jag säga att jag är positivt överraskad än så länge! Jag blir lätt varm om nätterna och trodde att jag skulle bli klaustrofobisk i ett gemensamt täcke, men det har snarare fått motsatt effekt. Det är ju (såklart) lättare att skyffla bort ett täcke och sen vara ”fri” snarare än att försöka få undan två stycken.

Om nån av er, liksom mig själv, är skeptisk inför det här med dubbeltäcke så vill jag alltså bara säga: Ge det en chans! Om inte annat så är det oerhört mycket smidigare att bädda sängen nuförtiden. Jag vill dessutom påstå att det är snyggare!

Namnlöst-1
1: Påslakanset – HÄR // 2: Dubbeltäcke – HÄR

Jag hittade ett set med påslakan från Ellos som var ruskigt lik våra i färgen! Blåsvart kallar dem nyansen – och det är jag beredd att hålla med om. Det finns både som enkel- och dubbelvariant, samt i flera färger. Vi har ett medelvarmt syntettäcke i vår säng och även det hittade jag på Ellos hemsida. Give your bed a makeover!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..