Snabbmat med en twist: Lyx-korv med bröd

Namnlöst-1

Förhoppningsvis har ingen vid det här laget missat att det pågår en snbbmats-bonanza här på bloggen! 😉 I tisdags publicerade jag ett recept på SUPERGODA hotdogs med asiatiska influenser och idag är det dags för ännu ett recept.

Temat är alltså korv med bröd – nu kör vi!

IMG_9671

Det här receptet bevisar att riktigt god mat inte behöver vara avancerad att göra. En stekt vegokorv (återigen i brioche-bröd) som är toppad med potatisskruvar, tryffelaioli och färsk persilja. Den här gourmet-korven kan jag lova går hem hos alla. Och pommes på korv med bröd visade sig verkligen vara en hit, lova mig att ni testar det!

DU BEHÖVER (till två personer/fyra stycken korv med bröd):
– 4 st vegokorvar
– 4 st briochebröd
– 2-300 g potatisskruvar (köps frysta)
– ca 1 dl tryffelioli
– Färsk persilja, både för smak och dekoration

IMG_9668
IMG_9669

SÅHÄR GÖR DU:
1. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt in dina potatisskruvar.

2. Rosta dina korvbröd, gärna i lite smör.

3. Stek vegokorvarna!

4. Lägg korvarna i briochebröden och toppa med tryffelaioli, potatisskruvar och persilja. Lätt som en plätt!

IMG_9674

  1. Inte hunnit prova något av dessa recept än men ÄLSKAR detta konceptet med snabbmat på ett nytänkande sätt!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..