Fredagsmys

Namnlöst-1

Dessa bilder är tagna förra fredagen när jag och Oskar hade en av sommarens få riktiga hemmakvällar. Vi åt lite snacks innan middagen, det ser ni på på vänstra bilden. Det här gjorde pappa jämt när vi var yngre: nachochips, salsa och ost. In i mikron i drygt 30 sekunder och servera. Busenkelt, men väldigt gott!

Under hela föregående vecka gick jag runt med ett märkligt sug efter kladdkaka. Inte så konstigt egentligen kanske, men det är väldigt sällan jag är sugen på choklad.  När fredagen kom och jag fick lite tid över fick jag ta tag i saken och gjorde därför en kladdkaka! Vi hann låta den svalna i kylen medans vi åt middag, så när vi tog ut kladdkakan var den sådär  perfekt seg och SKITgod. Mums!

Den här fredagen då? Nu på dagen ska jag jobba, jobba, JOBBA. Det är bara några få veckor kvar tills skolan börjar och jag vill vara så förberedd som möjligt på jobbfronten. Ikväll kommer faktiskt mamma och Tor över på middag. Det är sällan jag spenderar tid med mamma utan att så många andra också är med, så det ska bli kul! 🙂

Har ni några roliga fredagsplaner?

  1. Tove skriver:

    Åhh va mysigt med lite ”mamma”-tid!!🥰 Jag själv ska tyvärr jobba hela kvällen fram till 00, så inte så många roliga planer för mig ikväll… Men men, så är det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..