Halvtidssummering – Snabbmat med en twist

Namnlöst-1

Vi är nu halvvägs in på min bloggserie och vi har betat av pizza och korv med bröd som teman. Jag gillar verkligen att ha tydliga koncept på det här sättet och jag har fått uppfattningen att ni också gör det. Am I right? 

Med det här inlägget vill jag delvis summera vad som kommit upp i serien hittills. Min statistik är alltid lägre på sommaren och nu börjar ni successivt leta er tillbaka efter ledigheten (Välkomna!!). Jag vill såklart inte riskera att nån missar dessa recept bara för att man inte orkar scrolla ner så mycket.

Men sen är det här också ett väldigt värdefullt tillfälle för mig att låta er bestämma lite. Den här veckans tema är redan bestämt och inläggen är färdiga. Det första kommer upp på torsdag. En liten hint: veckans tema syns på bild i collaget här ovan och börjar på B. Men nästa veckas fokus har jag inte bestämt ännu. Så hjälp mig!

På temat snabbmat, vad skulle ni vilja se? Släng gärna iväg en kommentar!

Namnlöst-1

Vecka 1 stod pizza på menyn!

PIZZA BIANCO MED ZUCCHINI, PAPRIKA OCH TIMJAN – Recept: HÄR

DESSERTPIZZA MED HALLON, RABARBER OCH MASCARPONE – Recept: HÄR

Namnlöst-1

Förra veckan, vecka 2, la jag upp receptet på dessa GRYMMA hotdogs!

ASIATISK HOTDOG MED SVAMPRÖRA, SESAMMAJO OCH SRIRACHA – Recept: HÄR

LYX-KORV MED BRÖD M. TRYFFELAIOLI OCH POTATISSKRUVAR – Recept: HÄR

  1. Fanny skriver:

    Nåt i pitabröd! Typ falafel eller gyrosaktigt!

  2. Gör en god pestopasta!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..