Höstmode

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot. 

Namnlöst-1
1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR 

Sommaren är faktiskt inte HELT slut ännu och Stockholm bjuder fortfarande på höga temperaturer. Passa på att njuta under de sista varma dagarna med den här snygga, lite oversize jeansskjortan i en rostigt rosa färg. Jag älskar den! Matcha den till ett par snygga shorts och ett stort hårspänne.

Namnlöst-1
1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR

Många av er har säkert börjat jobba efter semestern och för oss som pluggar så drar strax höstterminen igång. Time to suit up! Den här outfiten är allt jag vill bära under den första höstmånaden. Jag tycker leopard funkar även i höst och allra snyggast är det till svart (i min smak)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..