Såhär bodde vi i Spanien

IMG_9761
IMG_9760

För ganska exakt en vecka sen kom jag hem från sommarens sista semestervecka i Spanien! Precis som när jag var i Toscana så hade jag förberett all uppdatering redan innan avfärd. På så vis får jag en hel veckas semester på plats! Därför kommer bilderna från Spanien upp nu när jag redan är hemma, men sånt är livet!

Vi åkte till Spanien, närmare bestämt Almunécar, för att fira Oskars mamma som fyllde jämt. Huset vi hyrt låg ganska högt upp i bergen och bilderna ovan tog jag när vi var på väg upp mot huset.

IMG_9768
IMG_9765
IMG_9767

Sen kom vi fram till det superhärliga huset!

IMG_9785
IMG_9799

Inledningsvis var det lite läskigt att åka upp med vår stora, tunga bil på de branta och smala vägarna. Men fördelen med att bo så högt upp är att utsikten är OUTSTANDING. Vi hade nästintill panorama-utsikt över havet och horisonten smälte nästan samman med himlen.

Jag återkommer i början på nästa vecka med mat- och drinktips från vår resa! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..